Gezocht: 3VOOR12'ers (m/v) Gezocht: 3VOOR12'ers (m/v)

Versterk het schrijversteam van 3VOOR12/Limburg

, 3VOOR12/Limburg,

Gezocht: 3VOOR12'ers (m/v)

Versterk het schrijversteam van 3VOOR12/Limburg

3VOOR12/Limburg, ,

Het gaat goed met 3VOOR12. Er steeds meer lokaalredacties bij, waardoor de ontwikkelingen op het gebied van popmuziek op regionaal en lokaal niveau steeds beter zichtbaar worden. Ook 3VOOR12/Limburg doet al ruim twee jaar haar uiterste best om dit zo nauwkeurig mogelijk te doen. En met succes, als we de toenemende bezoekersaantallen mogen geloven. Momenteel zijn we opzoek naar enthousiaste schrijvers, die het reeds bestaande team achter 3VOOR12/Limburg willen versterken.

Versterk het schrijversteam van 3VOOR12/Limburg

Het gaat goed met 3VOOR12. Behalve de website ken je waarschijnlijk ook al het digitale televisiekanaal van 3VOOR12 en het online radiostation. Daarnaast komen er steeds meer lokaalredacties van 3VOOR12 bij, waardoor de ontwikkelingen op het gebied van popmuziek ook op regionaal en lokaal niveau steeds beter zichtbaar worden voor iedereen. Al ruim twee jaar doet 3VOOR12/Limburg haar uiterste best om dit voor de provincie Limburg zo nauwkeurig mogelijk te doen. En met succes, als we de nog immer toenemende bezoekersaantallen mogen geloven. Toch blijven we streven naar nóg meer en nóg betere artikelen en daarom zijn we opzoek naar enthousiaste schrijvers, die het reeds bestaande team achter 3VOOR12/Limburg willen versterken.

Wie zoeken we? In eerste instantie zijn we opzoek naar schrijvers. Één van de veel gehoorde kritieken over 3VOOR12/Limburg is dat onze site zich te veel zou concentreren op Midden-Limburg. Wij zijn ons ervan bewust dat vooral veel activiteiten in de regio's Roermond en Sittard worden beschreven en dat Noord- en Zuid-Limburg op ons medium nog een beetje achterblijven. Sinds kort zijn we wat actiever bezig in Venlo, maar dat is natuurlijk nog niet genoeg. Dus ben jij of ken jij een bevlogen liefhebber van (lokale) popmuziek, die leuke en oorspronkelijke stukjes kan schrijven? Dan moet je beslist contact opnemen met 3VOOR12/Limburg!

We zoeken overigens niet alleen recensenten, maar ook mensen die kunnen schrijven over meer inhoudelijke zaken als beleidsplannen op gebied van popcultuur, cultuurnota's, lokale politiek over popmuziek, problemen met poppodia, enzovoort. Daarnaast streeft 3VOOR12/Limburg ernaar om zoveel mogelijk verschillende genres te omschrijven. Nu al kun je op onze site regelmatige lezen over de bloeiende hiphopcultuur in Limburg, maar dat willen we verbreden en verder uitdiepen. Dus meer over wat er leeft in de urban-scene. Bovendien vinden we dat ook dancemuziek een plekje verdient op 3VOOR12/Limburg. Helaas is dat er tot op heden niet echt van gekomen.

Bovendien willen we ook bands, dj's en overige Limburgse artiesten oproepen om ons regelmatig op de hoogte te houden van allerhande gebeurtenissen. Dat wilt niet zeggen dat we alles zullen plaatsen, maar wanneer wij ergens nieuws in zien dan willen we er graag over schrijven. Datzelfde geldt voor poppodia, boekers, promotors en andere organisaties en bedrijven die bezig zijn met (lokale) popmuziek en popcultuur.

Het team achter 3VOOR12/Limburg bestaat uit enkel vrijwilligers. Medewerkers ontvangen dus geen financiële compensatie voor hun medewerking, maar mogen wel gratis naar de concerten of festivals die zij recenseren of fotograferen. Daarnaast is schrijven voor 3VOOR12/Limburg een leuke aanvulling voor op je cv en interessant als extra activiteit voor studenten (bijvoorbeeld voor de richtingen journalistiek, Media & Entertainment en Nederlands). Interesse om ons team te komen versterken? Mail de redactie op info@3voor12limburg.nl. We zitten voor u klaar!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Limburg