Podiumvrees opzoek naar poptalent in Sittard-Geleen

Optreden Mama’s Pride als hoofdprijs

Redactie ,

De inschrijfperiode voor Podiumvrees 2009 loopt tot 31 januari 2009. Bands, acts of indivuele muzikanten kunnen zich aanmelden voor een gemeentelijk popconcours.

Optreden Mama’s Pride als hoofdprijs

In maart 2009 is het alweer tijd voor de vierde editie van Podiumvrees. Ook dit jaar bundelen de poporganisaties hun krachten om ook dit jaar een spetterende editie van Podiumvrees neer te zetten. De vierde editie zal diverse podia in de hele gemeente Sittard-Geleen bezoeken.

Podiumvrees richt zich op aanstormend live-talent uit de Westelijke Mijnstreek. Podiumvrees is een gemeentelijk popconcours voor popbands/acts en individuele muzikanten en staat open voor alle popmuziekstijlen: pop, rock, blues, techno, metal, hardcore, hiphop etc.

De voorrondes van het popconcours vinden verspreid over drie locaties plaats in de gemeente Sittard-Geleen: DownTown Sittard, Shaggy’s Pub Geleen en Cantina Ernesto’s Sittard. De aansluitende finale op 27 maart zal in Poppodium Fenix plaatsvinden. De hoofdprijs van Podiumvrees is een speelplek op het popfestival Mama’s Pride.

De inschrijfperiode loopt van 16 december 2008 tot 31 januari 2009.

Muzikanten die willen deelnemen, kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar podiumvrees2009@gmail.com. Voor verdere informatie kunnen jullie kijken op www.myspace.com/mamaspridegeleen.