Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

3voor12 Clubavond #04 @ Gebr. de Nobel

Nog een dagje uitpakken; Op de vierde en laatste editie van de 3voor12 Leiden clubavond van dit jaar staan drie Leidse grootheden die je niet wil missen! Kom wegdromen op de elektronische postrock van Lion, Meet Lizard, de zomer terug dansen met de exotische afrobeat van Liquid Sun Orchestra en een intieme set orkestrale poprock van The Stream bewonderen. De entree is wederom gratis, dus wat let je om jouw muziekstad Leiden te (her)ontdekken?

Meer info

What's Up @ Scheltema Leiden

Minifestival What’s Up (Funked Up) presenteert vanavond de nieuwste en vernieuwende jazz, funk, fusion en hip hop van Nederlandse bodem met de Amsterdamse psychedelische intergalactic funk van Son Swagga, de wild geïmproviseerde liveshow van toetsenist Niels Broos en drummer Jamie Peet, en het veelzijdige Tenzers. Laat je meevoeren en verrassen!

Meer info

Halve finale Nobel Award @ Qbus Club Leiden

Nog even en de winnaar van de allereerste Nobel Award is bekend, maar vanavond eerst de halve finale. En wie strijden er om die laatste finaleplaats? De jonge punkbende Downtown District, de energieke alternatieve rockers van Innovation, de easy-to-listen-to rockers van The Manatees en de alternatieve grungy Black Burner Band. Kom naar de Qbus, help jouw favoriet naar de finale en wie weet ‘was jij erbij toen ze nog onbekend waren’!

Meer info