Barhangen, voetjes van de vloer of met je haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 Leiden geeft je een aantal tips. Luister ook naar de muziekagenda tijdens Live071, elke zondag om 20:00u op Sleutelstad FM.

Licks & Brains ft Nils Wogram @ Scheltema Leiden

De bigband Licks & Brains is niet meer weg te denken uit de Leidse muziekscene. Inmiddels zijn er in Scheltema legendarische optredens geweest met Thijs van Leer, de rappers van Vlijmscherp, Simone Roerade, Lodewijk van Gorp, Frank Montis en Anton Goudsmit. Voor vanavond heeft de band de Duitse jazztrombonist, bandleider en componist Nils Wogram weten te strikken. Dat belooft wat!

Meer info

Silent War ep release @ Gebr. de Nobel

Donderdag 20-9, 19:30u

Donderdag 20-9, 19:30u

De Amsterdamse indierockband Silent War brengt vanavond hun nieuwe song en een compleet nieuwe sound in een nieuwe formatie ten gehore, tijdens de 'Echo' ep release. De band omschrijft de nieuwe sound als een mix tussen indie en elektronische muziek. De energie uit de club, gecombineerd met stevige drums, synths en puntige gitaren. Je moet het zelf maar luisteren, vanavond!

Meer info

Yallah! Yallah! @ Gebr. de Nobel

Vrijdag 21-9, 23:00u

Vrijdag 21-9, 23:00u

De internationale dag van de vrede kun je in Leiden niet beter dan afsluiten dan op het feestje van Yallah! Yallah! Ramvol hiphop, reggaeton, speeddabke, trap en andere Middenoosterse vibes worden de kleurrijke culturen van de Balkan, Egypte, Israël, Libanon, Marokko, Palestina en Syrië op een vreugdevolle en vredesvolle wijze gevierd. Kom meedansen tot in de late uurtjes!

Meer info