Barhangen, voetjes van de vloer of haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Operation Hurricane @ Rockcafé Lazaru's

Zaterdag 4-8, 21:00u

Zaterdag 4-8, 21:00u

Buiten is het zonnig, binnen wordt het zweten; de aanstekelijke en opzwepende rock van Operation Hurricane uit Haarlem zal de tempratuur in het rockcafé aardig doen stijgen. Luister maar eens naar hun eerder dit jaar uitgebrachte single ‘Fly’ en beleef het vanavond zelf.

Meer info

Helemaal Knetter Trash Party @ Vrijplaats Leiden

Voor een avondje trashy hits en muzikale guilty pleasures ben je deze zaterdag bij de Vrijplaats aan het juiste adres. Dj Ju laat je schaamteloos meezingen en foute danspasjes uitvoeren. Dus trek de stoute dansschoenen aan, haal je lelijkste shirt uit de kast, je lelijkste sokken uit de la, of die broek die nog achterin de kast ligt. Vanavond gaat om schaamteloos genieten, niet om ongemakkelijk versieren.

Meer info

Leo's Drugstore @ Muziektent De Waterlelie

De deels Leidse 7-mansband Leo's Drugstore brengt vandaag een aanstekelijke swingende mix van latin, funk en jazz naar de Leidse Hout. Hun repertoire bestaat uit instrumentale en vocale nummers van o.a. Herbie Hancock, Chick Corea en Miles Davis, maar ook Astor Piazzolla, JazzInvaders en Manu Katché. De unieke sound van de trompet, saxofoon en trombone in combinatie met de vibrafoon, eigen maatwerk arrangementen en het niet alledaagse repertoire maken de band uniek in zijn soort.

Meer info