Barhangen, voetjes van de vloer of haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Leidse Lente Luisteravond @ Galerie Café Leidse Lente

Dinsdag 24-7, 19:00u

Dinsdag 24-7, 19:00u

De Luisteravond is een terugkerend open podium voor lokaal talent dat zich graag eens wil laten horen aan een intiem publiek. Van muzikanten en dichters tot stand-up comedians, er kan van alles langskomen. Wie weet kijk je later terug op deze bijzondere avond wanneer een deelnemer landelijk doorbreekt. Hou voor het programma het evenement in de gaten!

Meer info

Sail Leiden 2018

Sail Leiden brengt een aantal mooie boten naar Leiden toe, maar ons gaat het natuurlijk om de muziek die de festivaldagen omlijst. Op de Aalmarkt zorgen op zaterdag Buster en op zondag Barry & Band voor live muziek. Het Leidse zeemanskoor Rumor di Mare organiseert een heus shantyfestival en een open podium waarbij elk genre dat maar iets met de zee te maken heeft de revue passeert.

Meer info

Sugar Lady @ Rockcafé Lazaru's

Sugar Lady combineert covers met eigen werk, en dit allemaal geïnspireerd door de eigengereide rock uit de regio New York circa ’77. Ballads waarvan je gaat blozen en up tempo die het bloed sneller doet stromen, met namen als The Stooges en Steve Dior als voorgangers en ook verschaffers van de covers in kwestie. Een mooie mix dus!

Meer info