Kekkeris, live muziek in Leiden week 19 Kekkeris, live muziek in Leiden week 19

Professionals in verschillende genres

, Martin Tückermann

Barhangen, voetjes van de vloer of haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Michael Prins + Lilith Merlot @ Gebr. de Nobel

Vanavond staat singer-songwriter, popmuzikant, graaggeziene DWDD-gast en De Beste Singer-Songwriter van Nederland winnaar Michael Prins in Leiden de liefde te bezingen.

De avond begint met de rauwe indie popjazz van Lilith Merlot en band.

Meer info

 

Accentuate @ Galerie Café Leidse Lente

"Soms zoet, meestal swingend, altijd met plezier," zo wordt het unieke geluid van de popformatie Accentuate beschreven. Bezoek vrijdag de Leidse Lente en ontdek zelf de aanstekelijke interactie tussen contrabas, saxofoon en handpercussie.

Meer info

 

ISN Cultural Festival @ Scheltema Leiden

De wereld verkennen in je eigen stad. De zevende editie van het internationale ISN Cultural Festival brengt vanmiddag de keuken, kunst, dans en muziek van maar liefst twintig verschillende landen naar Leiden. Verdiep je in ander culturen, doe een workshop en dans mee.

Meer info

 

HBA on tour @ Gebr. de Nobel

Muziek, licht en geluid; de hele avond zal worden verzorgd door de jonge talenten van de Herman Brood Academie. Zware pyschedelische rock van Cre.Aid, soul van Inca Rose, aanstekelijke pop van Love Couple en indierock van Silent War; een volle avond groot talent.

Meer info

 

The Professionalz @ De X

Drie Nederlandse topmuzikanten - drummer Lucas van Merwijk (o.a. Cubop City Big Band), gitarist Ed Verhoeff (o.a. Izaline Calister) en toetsenist Arno Krijger (o.a. Nostalgia) - verzorgen als The Professionalz een bijzondere jazzavond. Voor de pauze mogen de nummers niet langer dan drie minuten duren, om na de pauze het publiek te laten kiezen welke nummers terugkeren als lange versie.

Meer info

 

eLBee @ Rockcafé Lazaru’s

De Katwijke band eLBee speelt bekende pop, rock en metalcovers; van U2 via Nirvana tot Metallica. Sluit je weekend lekker energiek af door luidkeels mee te zingen en blèren in de Lazaru’s.

Meer info

 

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden