Kekkeris, live muziek in Leiden week 17 Kekkeris, live muziek in Leiden week 17

Unplugged tot explosief

, Nike Liscaljet

Barhangen, voetjes van de vloer of haar wapperen. Hoe ga jij deze week Muziekstad Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Unplugged Session @ Scheltema Leiden

Wegens de verbouwing van de Vrijplaats gaat de Unplugged Session op tournee; vanavond in Scheltema Leiden. Er zijn acht plaatsen beschikbaar voor akoestisch optredende artiesten; drie nummers waarvan maximaal één cover. Deze artiesten staan vanavond klaar om te spelen:

Thomas Triemstra 
Somersault baby
Job Overduin
You And The Sky
Olaf Caarls
Moongeist
Bauwien Ubbens
- Erik Bloemendaal

Meer info

Koningshouse & Koningsrock

Koningsdag in Leiden vier je groots en dansend met het Jus D'Orange - Kingsday Festival op de Lammermarkt. Het overvolle programma omvat in elk geval DJ Paul Elstak, HOUSEQUAKEGregor Salto, La Fuente ft MC Iceman, Mr. Belt & Wezol, Vunzige Deuntjes, KVR, Flor (2x), Tyra, Milano Angelo, Michael Christen, Joost Vetter, SEBBA en Nicky Louwers.

Voor een alternatieve Koningsnacht en Koningsdag kun je dit jaar weer terecht in de Lazaru's. Voor Koningsrock programmeerden zij dit keer Subvert en Sackback in de nacht. Rosie en voorprogramma Nosebleed bouwen het feestje de volgende dag uit.

Meer info Jus d'Orange
Meer info Lazaru's

Leafs + Individuals @ Gebr. de Nobel

De 16-jarige Almeerse rapper Leafs zet een ontwikkeld, energiek geluid neer, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn pakkende hooks ("Ben ik alright?"), jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg en Bokoesam heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

De acht Rotterdamse rappers, producers en dj’s van Individuals zorgen voor de support. Met ieder hun eigen sound staan zij garant voor een mix van charisma en explosieve energie die ervoor zorgt dat je niet stil kunt staan.

Meer info

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Leiden