Lekker luisteren, rock 'n' rollen of headbangen. Hoe ga jij deze week live muziek in Leiden beleven?
De redactie van 3voor12 leiden geeft je een aantal tips.

Narda Miedema @ Leidse Lente

Zangeres en songwriter Narda Miedema (1984) uit Noordwijk begon als duo ‘Somesay’ met haar broer Radboud met wie zij o.a. voorprogramma’s verzorgde voor Wouter Hamel en Sean Lennon. Sinds begin 2014 speelt zij met succes solo.

Narda speelt met haar piano, gitaar en mondharmonica op diverse locaties, van kleine kroegjes tot grote kerken en zalen. Verwacht heerlijke gevoelige loepzuivere jazzy popsongs.

Meer info

 

Subvert, Laid to Waste, Lilith @ Rockcafé Lazaru's

Drie lokale bands brengen vanavond een programma van hardcore, metal en punkrock. Subvert speelt een mix van catchy, emotionele hardcore met een technisch randje, beïnvloed door bands als Being as an Ocean, Counterparts en Defeater. Sluit je ogen en waan jezelf aan een wilde kust.

Groovy metal onder invloed van Lamb of God, As I Lay Dying en Heaven Shall Burn wordt gebracht door Laid to Waste.

En de riot grrrl geïnspireerde vrouwen van Lilith mogen de avond vervolmaken. Ze speelden al in de Melkweg, P60 en het Patronaatcafé. Lilith maakt vuige grunge/punkrock, maar schuwt niet voor een goede popformule.

Meer info

Biggg! Smallband Festival @ Pieterswijk

Verfijnde muziek op verfijnde plekken! In monumentale panden klinkt prachtige muziek in vele soorten en maten. Diverse tuinen en panden in de Pieterswijk vormen het podium van dit charmante festival.

Meer info