Het leukste feestje van het jaar komt er weer aan: Oud en Nieuw! Maar waar kan je de jaarwisseling het beste vieren? Wij hebben wederom een lijstje gemaakt met de leukste feestjes die onze stad te bieden heeft op deze avond. Dat wordt genieten!

STOUT & NIEUW

Waar? De Uurwerker, 20.00-03.00

Wat? Organisator VRIJ- komt met een Oud & Nieuw feest in de Uurwerker waarbij de meest spannende outfits uit de kast mogen worden getrokken: STOUT & NIEUW. Er worden meerdere ruimten beloofd met verschillende soorten muziek. De tickets gaan als warme broodjes over de toonbank, dus bemachtig nog snel een ticket voor €30,-.

Zie de website voor meer informatie.

Space Disco NYE

Waar? DOT, 21.00 - 03.00

Wat? DISCO DOTS roept alle space diva’s, aliens, disco astronauten en MF starboys op om hun beste glitter outfits aan te doen en te komen dansen op lekkere disco hits. Voor €16,- kun je daar met kosmische cocktails het nieuwe jaar inluiden.

Zie de website voor meer informatie.

Happy New Year Feelings

Waar? Huize Maas, 23.00-05.00

Wat? Happy Feelings komt naar het Groningse Huize Maas om het nieuwe jaar goed in te luiden. Met house, disco en klassieke meezingers wordt het een avond om niet te vergeten. Wees er wel snel bij als je nog een ticket wilt bemachtigen; alleen de Allerlaatste Kans Tickets zijn nog verkrijgbaar voor een bescheiden €49,-.

Zie de website voor meer informatie.

Push It NYE

Waar? EM2, 22.00-06.00

Wat? EM2 en Pushin Wood organiseren dit jaar samen een NYE feest. Er komen verschillende area’s met o.a. Journeyman Bussystem, Instant Fame en natuurlijk Pushing Wood. Het belooft een avond te worden met veel champagne en good-vibe-music om 2023 goed in te luiden. De tickets zijn alleen offline verkrijgbaar voor €20,- bij de Jongens van Hemmes op de Steenstilstraat 10, maar als je ze niet kan komen ophalen kan je een mail sturen (zie de website).

Zie de website voor meer informatie.

NYE (Hundread Sound Accompany)

Waar? HSA Groningen, 23.00-07.00

Wat? Bij deze repetitieruimte kan je ook terecht voor een oudejaarsfeest dat doorgaat tot vroeg in de ochtend. Er zullen meerdere ruimtes zijn met o.a. techno muziek, psytrance en dub. Laat je verrassen en koop een kaartje voor €20,-.

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.

Paradigm: NYE

Waar? Zeefgebouw, Paradigm, 21.00–06.00

Wat? Dit feest is een must voor iedereen die houdt van raven; waar kan dat immers beter dan bij Paradigm? Maak de beleving van deze avond compleet door de dag ervoor naar Paradigm x Contrarium te gaan, een unieke audiovisuele beleving. Of ga op nieuwjaarsdag naar Paradigm: NYD om je kater nog even uit te stellen. Het belooft in ieder geval een fantastisch feestje te worden! Paradigm: NYE kost €37,50, Paradigm x Contrarium €7,50 en Paradigm: NYD €21,50.

Zie de website voor meer informatie.

Roodkopje

Waar? Simplon, 01.00–06.00

Wat? Na twee jaar mogen ze weer hun befaamde ‘huisfeestje’ geven. Voor wie meer van r&b en urban houdt dan van ravefeestjes, dit is the place to be! Ze hebben drie zalen, hun ‘knusse huiskamers’, waar je de hele nacht los kunt gaan. De Early Bird tickets zijn uitverkocht, maar de Regular voor €24,50 en de Late Bird voor €28,50 zijn nog beschikbaar.

Zie de  website voor meer informatie.

NYE 2022: MOULIN ROUGE

Waar? Palace, 00.30–06.00

Wat? Bij Palace kan je deze oudjaarsavond terecht voor een feestje met thema Moulin Rouge. Er wordt een spektakel beloofd met extravagante voorstellingen vol glamour en romantiek. Als je de avond nog specialer wil maken kan je een tafel reserveren op hun VIP-deck (zie de website voor meer informatie). De Super Early Bird tickets zijn al uitverkocht, maar je kunt nog wel de Early Bird ticket voor €15,- en de Regular voor €20,- kopen. .

Zie de website voor meer informatie.

Cheap NYE

Waar? OOST, 00.30–07.00

Wat? OOST organiseert dit jaar weer een avond met meer dan twintig dj’s in drie verschillende ruimtes waar je helemaal los kunt gaan. Ook de prijs werkt mee; als je maar €7,- voor een kaartje hoeft te betalen, heb je genoeg over voor drankjes of andersoortige snoepjes.

Zie de website voor meer informatie.

Groningen Telt Af

Waar? De Grote Markt, vanaf 17.00 

Wat? Naast de vele feestjes die er te vieren zijn in clubs, pakt de gemeente ook groots uit. Vanaf 27 december zullen er al typisch Groningse foto's getoond worden op het Stadhuis, en op oudjaarsdag begint om 17.00 uur het (gratis) spektakel. Er is een podium met alleen maar artiesten van Groningse bodem, o.a. The Vices, Inge van Calkar, Fred Goverde en Wat Aans treden op. Om middernacht luidt TikTok Tammo het nieuwe jaar in. Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen!

Zie de website voor meer informatie.

KopjeK New Years Eve (UITVERKOCHT)

Waar? De Graanfabriek, 18.00–07.00

Wat? Afgelopen jaar heeft de organisatie van KopjeK besloten om hun befaamde feest extra lang te maken, en dat is duidelijk bevallen. De tickets voor dit feestje zijn helaas al uitverkocht, maar je kan altijd Ticketswap in de gaten houden. Wie weet heb je geluk en scoor je op het laatste moment nog kaartjes!

Zie het Facebookevenement voor meer informatie.