#ESNS17 In opmaat naar Grunnsonic

Welke lokalo's zijn er dit jaar te zien op Grunnsonic?

Tekst: Redactie 3voor12 groningen Foto's: Harold Zijp en Elbert Fliek ,

Het is alweer half december en dus lopen we hier op de redactie langzaamaan warm voor Eurosonic Noorderslag 2017. De camera's en pennen worden uit het vet gehaald en het preventief bijslapen is ook alweer begonnen.
De programmering van Grunnsonic is sinds vorige week bekend en dus is het tijd om van start te gaan met In opmaat naar Grunnsonic.

Dit is alweer het vijfde jaar dat we alle acts die op Grunnsonic staan aan je voorstellen middels een aantal vragen en een fotoportret. Ze vertellen onder andere waar ze spelen, wat ze ervan verwachten, wat 2016 hun gebracht heeft en wat de plannen zijn voor volgend jaar. Dit alles vullen we aan met muziek en/of een videoclip. Op deze manier hopen we dat je een goed beeld krijgt van alle acts die in 2017 op Grunnsonic te zien zijn.

Vanaf morgen stellen we elke dag een aantal Grunnsonic-acts aan je voor.
Uiteraard beperken we ons de aankomende periode niet alleen maar tot Grunnsonic-acts. Er komt zoals elk jaar een artikel over alle randprogrammering tijdens ESNS17, een interview met ESNS creatief directeur Peter Smidt en nog veel meer. Houd de website de aankomende tijd daarom goed in de gaten!