Puike Prijsvraag: win kaarten voor uitverkochte show John Coffey

Wees erbij met de laatste prijsvraag van 2015

Tekst: Yorick Altena Foto's: Jostijn Ligtvoet ,

Heel Nederland (en een groot deel van de wereld) kent John Coffey sinds deze zomer van het fameuze biervangmomentje op Pinkpop. Maar de vijf Utrechters kunnen nog iets anders heel goed: weergaloos rocken. Op 18 december staat de band in Vera. Jij kan hierbij zijn, want 3voor12 groningen mag 1x2 kaarten weggeven voor deze uitverkochte show.

John Coffey timmert alweer eventjes aan de weg, sinds 2002 staat de band namelijk garant voor alles wat ruig, vies en rock-’n-roll is. Anno 2015 heeft de band zes EP’s en vier albums uitgebracht en het einde lijkt nog niet in zicht. Het welbekende fragment waarin zanger David Achter de Molen tijdens het Pinkpop-optreden een biertje vangt, werd twintig miljoen keer bekeken; de ene na de andere show verkoopt uit en ook de laatste wapenfeit, The Great News, doet het goed.

Bijna een jaar geleden stond de band nog in de kelder van Vera als onderdeel van zijn pubcrawl tour, op 18 december staan de mannen in de grote zaal. Als voorprogramma komt de uit Brighton afkomstige band Black Peaks mee. De Britse groep brengt een combinatie van hardcore en postrock en laat zich daarbij inspireren door bands als Mastodon en Oceansize.

Wil jij kaarten winnen voor deze show?

Jij kan bij deze show zijn, gratis en voor niets! Het enige dat je hoeft te doen, is antwoord geven op de volgende vraag: wat is het gaafste dat jij ooit gevangen hebt? Stuur je antwoord voor maandag 14 december 12:00 uur naar prijsvraag@3voor12groningen.nl en wie weet sta jij op 18 december bij John Coffey in Vera. 3voor12 groningen stelt zich overigens niet aansprakelijk voor eventuele blauwe plekken.