3VOOR12/Groningen geeft 2 x 2 kaarten weg voor Bambeats 3VOOR12/Groningen geeft 2 x 2 kaarten weg voor Bambeats

Enige creativiteit is echter wel vereist

, André Eggens (tekst & foto's)

3VOOR12/Groningen geeft 2 x 2 kaarten weg voor Bambeats

Enige creativiteit is echter wel vereist

André Eggens (tekst & foto's) ,

Voor de derde editie van Bambeats, in Simplon op 26 februari, kun je kans maken op 2 x 2 vrijkaarten. Het enige wat je hoeft te doen is je creativiteit aanspreken. De organisatie van Bambeats heeft creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel staan en dus worden de kaarten niet zomaar weggeven, je moet er wel iets voor doen.

Enige creativiteit is echter wel vereist

Voor de derde editie van Bambeats, in Simplon op 26 februari, kun je kans maken op 2x2 vrijkaarten. Het enige wat je hoeft te doen is je creativiteit aanspreken. De organisatie van Bambeats heeft creativiteit en originaliteit hoog in het vaandel staan en dus worden de kaarten niet zomaar weggeven, je moet er wel iets voor doen.

Als een soort van mascotte zie je vaak een hert voorbijkomen bij Bambeats. In filmpjes, flyers of zelfs in levende lijve. Een onontkoombaar onderwerp voor deze prijsvraag.
Wat is de bedoeling? Onder dit stuk staat een linkje waar je een pdf kunt downloaden. Wanneer je dit print heb je een bouwpakket van een hertje. Dan komt het aan op ouderwets knip- en plakwerk, kliederen met vingerverf (ofzo) en dus het aanspreken van je creativiteit. Vervolgens maak je een foto van je meesterwerk en stuur je deze naar: bambeats@groovedetectives.com, onder vermelding van 3VOOR12 prijsvraag. De foto's moeten uiterlijk woensdag 23 februari 20:00 binnen zijn.
Voor degene die er echt niet uitkomt is er ook nog een linkje naar een voorbeeld van een hertje. Als het dan nog niet lukt... Uiteraard mogen alle deelnemers hun hertje meenemen naar Bambeats om daar tentoon te stellen.

De link naar de pdf met het te printen hertje.

De link naar een voorbeeld van het hertje.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Groningen