3voor12 Gelderland

Roosbeef wint ErnemZweet 2005

Vier finalisten aan elkaar gewaagd

De finale van ErnemZweet zit erop. In een goed gevuld Willemeen speelden Roosbeef, Van Jetje, Liquid en The Analog Project voor wat ze waard waren. De jury zal het ongetwijfeld - zoals dat hoort - zeer moeilijk hebben gehad. Toch kon er ook deze avond maar één winnen: Roosbeef.

ErnemZweet 2005 is ten einde. De winnaar is bekend. Roosbeef. Een terechte winnaar, al ontstaat er over de uitslag van popprijzen altijd discussie. Tweede werd The Analog Project. Door ErnemZweet te winnen, speelt Roosbeef niet alleen op Appelpop en Huntenpop, maar ook op het Feestje aan de Rijn op 5 juni in Arnhem. Bovendien is er een geldbedrag van 750 euro verbonden aan de winst, een coachingstraject van de Jacobiberg en een fotoshoot van Kropot.

Naast de juryprijs won Roosbeef ook de publieksprijs ter waarde van 250 euro. Tijdens de finale werd de website ArnhemLive.com officieel gelanceerd. Een goede bron voor wie een overzicht wil van wat er gebeurt op de drie belangrijkste podia in Arnhem - Willemeen, Goudvishal, Kultuurhuis Bosch.

We hebben even een kijkje genomen en eerlijk is eerlijk: het ziet er strak uit. Alleen jammer dat er niet zoveel rekening is gehouden met Mac-gebruikers... Een uitgebreide recensie van de finale verschijnt binnenkort op 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen. (Archieffoto: Roosbeef tijdens Kaf & Koren)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12