3voor12 Gelderland

Gelderse Roos Blufpand 16 februari in Thiemeloods in Nijmegen

In Ede opgegroeide zangeres duurzaam op tournee

De in Ede opgegroeide zangeres Roos Blufpand geeft vrijdag 16 februari een bijzondere akoestische versie van haar show in de Thiemeloods in Nijmegen als onderdeel van het concertprogramma Norwegian Wood. De jonge zangeres doet als vervolg op de succesvolle tour Hoe Dan (naar haar gelijknamige plaat uit 2016) tussen januari en mei 2018 met haar band weer diverse Nederlandse theaters aan.

In haar nieuwe theatershow Roos Blufpand neemt Roos het publiek mee op een muzikale reis, het publiek wordt haar reisgenoot. De reis voert langs bekende verhalen en songs van Roos Blufpand, maar zij neemt hen ook mee naar nieuwe plekken, nieuwe ontdekkingen. In de tour zullen ook nieuwe, nog niet uitgebrachte nummers van Roos Blufpand te horen zijn, dit als opmaat naar haar derde album dat naar verwachting in de tweede helft van 2018 uitkomt.

Roos is ook nu weer zo duurzaam mogelijk aan het touren. “We zijn aan het kijken of we nóg meer dingen duurzaam kunnen regelen”, zegt Roos. “We touren nu al met een tourbus op groen gas, eten zo vaak mogelijk biologisch voedsel en compenseren de CO2 van onze bezoekers. Maar ik wil meer stappen zetten. Daarover zijn we nu met diverse partijen aan het praten en mensen die een goed idee hebben kunnen zich natuurlijk altijd melden bij ons!”

16 februari 2018, 20:00 uur speelt Roos Blufpand live in de Thiemeloods in Nijmegen. Kaarten zijn te koop via http://thiemeloods.nl of de theaterkassa.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12