3voor12 Gelderland

Finale Pocketpop 2018 op Paaszondag 1 april in Druten

Met The Unsinkable, The Square Keys, Ramskop en WEK

De voorrondes van Pocketpop, de bandwedstrijd die jaarlijks door Stichting Polderkolder georganiseerd wordt in het Land van Maas en Waal, zitten er weer op met zestien bands in de voorrondes. De vier finalisten zijn The Unsinkable, The Square Keys, Ramskop, en WEK. Die laatste band veroverde via de publieksjury een plek in de finale. 

WEK bestaat uit leden uit Wamel / Beneden-Leeuwen en speelt een mengelmoes van rock/pop/blues/ska/wals. De songs gaan van slow subtiel melodisch tot en met indrukwekkend stampwerk met weergaloze solo's.

The Unsinkable speelt melodieuze punk naar bijna hardcore, van mid-tempo downstroke punk naar skatepunk.

Het muzikale duo van The Square Keys toont niets dan ongehoorzaamheid aan de structuur van een setlist. Ze spelen nummers aan elkaar en door elkaar, ze gooien op subtiele wijze het ritme om en maken graag een mash-up van verschillende stijlen. Maikel Verkoelen is hun live-kunstenaar. Door middel van een voetdrum, een zelfgebouwde gitaar met twee halzen en een basgitaar spelen ze zompige blues in verschillende vormen.

Ramskop is Nederlandstalige rauwe zang, snoeihard gitaarspel en gekke teksten. Met ludieke teksten die dagen blijven hangen zal Ramskop het podium met volle energie veroveren.

De finale vindt plaats op 1 april (Eerste Paasdag) vanaf 20.00 uur in D’n Bogerd in Druten. Entree is € 7,50 voor mensen ouder dan 18 jaar, mensen jonger dan 18 jaar mogen gratis naar binnen.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland