3voor12 Gelderland

Hiphop superster The Game naar Arnhem

Vrijdag 30 maart in de parkzaal van Musis Arnhem

Hiphopicoon The Game is één van de grootste Amerikaanse rappers van het moment. Na meerdere Amerikaanse nummer 1 noteringen, een realitysoap en samenwerkingen met Dr. Dré, Kendrick Lamar en Drake staat hij in maart 2018 in Arnhem voor een intieme clubshow in Musis. 

The Game tourt met zijn ‘New Album Tour’ door Europa dit voorjaar. Liefhebbers kunnen rekenen op veel nieuw songmateriaal tijdens zijn show in Musis Arnhem. ‘Nadat we laatst George Clinton al hebben aangekondigd ben ik nu echt dolblij dat we weer een Amerikaanse popster naar Arnhem kunnen halen’, aldus programmeur Niels Leferink.  De show van The Game bestaat uit rauwe west Coast hiphop van een man die de American Dream belichaamt. Hij groeide op in de beruchte voorstad Compton, werd bendelid, raakte in een coma na een schietpartij en gooide vervolgens zijn leven drastisch om en werd succesvol rapper. Eerst in de formatie G-Unit, met onder andere 50 Cent, later als solo artiest waarmee hij zijn grootste successen behaalde. 

Hiphop voorjaar in Luxor Live
In maart en april staan er veel hiphopnamen in Luxor Live. Naast superster The Game ook nieuwkomers Sevn Alias, Ray Fuego en Leafs tijdens Gaps op 3 maart,  Yung Nnelg, Fosa YG en Loopey op 14 april en diverse hiphop clubavonden: The Reunion op 10 maart, Vunzige Deuntjes op 23 maart en Watermeloen x Chocolade tijdens koningsnacht 26 april.

De show op 30 maart is een samenwerking tussen Luxor Live en Musis Arnhem en vindt plaats in de parkzaal van Musis Arnhem. De voorverkoop start maandag 19 februari om 10:00 uur via www.luxorlive.nl en www.musis-arnhem.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12