3voor12 Gelderland

Eerste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen gaat a.s. zaterdag los!

Kultuurhuis Bosch is gastheer van vette avond met veel live muziek

In navolging van de landelijke 3VOOR12 en enkele lokale 3VOOR12-sites start ook Arnhem-Nijmegen met avonden met live muziek. Onder de naam Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kan je luisteren naar al het moois dat de regio te bieden heeft. De eerste editie is aanstaande zaterdag in Kultuurhuis Bosch in Arnhem.

Natuurlijk kom je regelmatig op onze site om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws uit de regio. Maar we breiden onze vleugels uit en organiseren aanstaande zaterdag 27 mei de eerste Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen! In Kultuurhuis Bosch treedt een aantal zeer uiteenlopende en veelbelovende acts op. Dit is de allereerste van een serie showcases in Arnhem en Nijmegen met lokale en regionale bands en DJ's, georganiseerd door jullie eigen 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

De eerste editie is extra smakelijk met Indium, een energieke, dampende rockband uit Arnhem die de afgelopen tijd steeds meer op stoom komt. Deze vierkoppige band laat zich inspireren door verschillende stijlen, maar stevige gitaarpartijen en melodieuze zanglijnen staan centraal. De band beschrijft hun muziek als stevige, naar stonerrock neigende songs, met melodieuze, breekbare zang. Wij schreven al eens: "Indium is een eigenzinnige band en heeft grote potentie om verder te komen in het alternatieve circuit. Indium presenteert zich als eenheid en laat altijd een constant niveau zien".

Ook Arnhems, maar pas voor het tweede keer op de Arnhemse planken: Machinefabriek, oftewel Rutger Zuydervelt. Hij is grootleverancier van digitale architectuur, soundscaper en bliepjespieler. Bij zijn optredens weet je nooit helemaal wat je kunt verwachten. In een interview met ons zei hij eens: "Het liefst zou ik dertig minuten teringherrie maken." Kom dus zelf kijken hoe hij zijn optreden dit keer invult. King Locust zal de zaal overdonderen. Hun demo sloeg in als een bom, onverwachts en ongehoord goed. De full length verschijnt in juli, maar nu kan je de band al live aan het werk zien. Maak je op voor rauw, hard en zompig.

De Tricky Disco DJ's W.F.L. en Dan D. dagen je tot in de late uurtjes uit om op hun funky, tegendraadse beats op het juiste been te blijven staan. Vanaf nu zorgen we dus naast het laatste nieuws en de leukste interviews van bands in jouw regio, nu ook voor de leukste live-avonden! De zaal gaat open om 21.00 uur, aanvang is 21.30 uur en het feest eindigt om 04.00 uur. De entree bedraagt slechts vijf euro.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12