3voor12 Gelderland

Inschrijving Parel van de Betuwe 2018 geopend

Bandwedstrijd voor beginnende muzikanten en bands uit de Betuwe

De inschrijving voor de Parel van de Betuwe 2018 is sinds 1 september 2017 geopend. Regionale bands en acts kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de editie van 2018.

De Parel van de Betuwe is op zoek naar beginnende bands, acts en singer/songwriters die uit de Betuwe komen. Bands en acts uit elk denkbaar muziekgenre zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de wedstrijd.

Natuurlijk valt er in deze competitie ook iets te winnen. De eerste, tweede en derde prijs bestaan uit een geldbedrag om de winnaars een financieel zetje in de rug te geven. Ook is er een publieksprijs en een ‘Gouden Koffer’ te winnen.

Daarnaast mochten de winnaars van de vorige edities ook een optreden verzorgen op Appelpop. Zo speelt de winnaar van 2017, Vokatus, op zaterdag 9 september op het Mc Blossom podium. De organisatie hoopt dat het niveau bij deze editie weer zo hoog is dat er wederom aanleiding is voor Appelpop om de winnaar te boeken.

De Parel van de Betuwe zal ook dit jaar weer starten met een kick-off dag op 10 februari 2018. Inschrijven: www.parelvandebetuwe.nl/inschrijven

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12