3voor12 Gelderland

Clipprimeur: Dan Hair – Goddamn

Love will tear us a party

Op 19 mei brengt lo-fi-indie-singer-songwriter-met-band Daan van Haren zijn debuutalbum Living in the Night uit met een show in Merleyn in Nijmegen. Om je vast op te warmen is er nu de videoclip van eerste single ‘Goddamn’.

Goddamn!?

“Ja! godverredomme!” zegt Daan. “Mijn plaat is vrij dynamisch en met ‘Goddamn’ slaat de vlam in de pan. Waar ik in andere nummers ingetogen over twenty-something-problems zing is het in ‘Goddamn’ de woede die overheerst. Het nummer gaat over jezelf volledig storten op een nieuwe levensfase van carrière maken en opvallen in de menigte zonder nou eigenlijk goed te weten hoe je dat moet aanpakken. Twijfel en onzekerheid nemen de overhand en in plaats van actie te ondernemen word je hierdoor verlamd en leef je het feestje, want morgen kun je je ook nog wel zorgen maken”

Videoclip
“In de videoclip is er letterlijk een feestje. Een waarheidsgetrouwe momentopname van een dergelijke toestand. Deze avond had iedere andere avond kunnen gebeuren, het verschil is alleen dat er plots een VHS-tape van is opgedoken”

Dan Hair is o.a. nog te zien op 19 mei tijdens de albumrelease in Merleyn, Nijmegen, in het voorprogramma van Zimmerman (bassist Baltazar) op 10 juni in Altstadt Eindhoven en op 22 juni in TAPE, Arnhem samen met Ocean Drive.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12