3voor12 Gelderland

Deelnemers Roos van Nijmegen en Kaf en Koren bekend

April en mei traditiegetrouw de maanden van de Nijmeegse bandcompetities

Vandaag zijn de deelnemers van de Nijmeegse bandwedstrijden Roos van Nijmegen en Kaf en Koren bekend gemaakt. Ook dit jaar strijden de bands in zowel de Roos van Nijmegen als studentenbandcompetie Kaf en Koren weer volop om mooie prijzen en eer.

Eerder deze week meldden we al dat His Band en The Liquid Machine via publieksstemmen in de voorrondes van de Roos van Nijmegen waren gekozen. Vandaag zijn de overige bands bekend gemaakt.

Zeitgeist, Discipline & Rather Real, Eva Almagor Band, Maura ten Hoopen, The Low Tide, The Earphone Heads en Roadlash gaan met His Band en The Liquid Machine uitmaken wie de opvolger word van Kayser Karel. De voorrondes zullen 12, 19 en 26 april plaatsvinden in Merleyn. De winnaars hiervan strijden tijdens de finale, traditiegetrouw op Hemelvaartsdag, om de felbegeerde eerste plek.

Ook de deelnemers aan de studentenbandcompetitie Kaf en Koren, met Monomania als winnaar van vorig jaar, zijn bekend. Dit jaar gaan The Embrassibles, The Hubschrauber, Van Oorsprong, Fake I.D., The Low Tide, His Band, Zeitgeist, The Liquid Machine en Ermanos de strijd aan. De voorrondes zullen plaatsvinden op 17 april, 8 mei en 22 mei in het CultuurCafe. De finale is 14 juni in Doornroosje.

Volgende week zetten we van alle bands muziek online, zodat je je perfect voor kan bereiden op de diverse voorrondes en voor jezelf kan bepalen wie de glorieuze winnaar van 2012 moet worden.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12