3voor12 Gelderland

Music Meeting Festival vernieuwt

19, 20 en 21 mei Park Brakkenstein Nijmegen

Muziekfestival Music Meeting - op 19, 20 en 21 mei 2018 - ondergaat een flinke metamorfose. Het terrein krijgt een avontuurlijker indeling, er komen twee nieuwe hoofdpodia en het uiterlijk van het festival wordt vernieuwd.

Het festivalterrein – Park Brakkenstein - gaat flink op de schop. “De essentie – namelijk muziek laten horen die zelden of nooit in Nederland klinkt – blijft hetzelfde. We willen onze bezoekers nog meer inspireren. De indeling van het terrein wordt spannender waardoor je het gevoel krijgt dat je even in een andere wereld bent. Ook krijgt het uiterlijk van het festival een update. Dat zie je nu al aan de vormgeving: het logo en de website zijn vernieuwd en straks zie je het ook op het terrein”, aldus festivaldirecteur Sanne Grijsen.

Nieuwe podia
De twee grootste podia van het festival gaan er compleet anders uitzien. “Kwaliteit staat voorop. We geven een podium aan de beste artiesten van over de hele wereld. Alle voorzieningen zijn er dan ook op gericht hun muziek optimaal te laten klinken en de bezoeker een fijne ervaring te bieden. En ook met slecht weer hebben we straks uitstekende faciliteiten”, vertelt de directeur.

De organisatie grijpt de 15e buiteneditie van het festival aan voor vernieuwing. “We zijn er trots op dat we in Nijmegen ieder jaar een festival kunnen organiseren met zo’n rijk aanbod aan muziek”, vertelt de directeur. “We gaan al 34 jaar dwars door genres. Van jazz tot improvisatiemuziek en van traditionele muziek tot nieuwe geluiden. We geloven niet in hokjes en gaan dat nog meer benadrukken.”

Early Birds uitverkocht, voorverkoop start 1 februari
De Early Bird 3-Day Tickets en groepstickets voor Music Meeting zijn inmiddels uitverkocht. De reguliere voorverkoop start op donderdag 1 februari om 10.00 uur. Dan worden ook de eerste namen van het programma bekend gemaakt. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12