3voor12 Gelderland

Nijmeegse pop-rock band CYNBEL brengt debuut-ep uit

Unspoken Tales verschijnt 4 april

Op 4 april verschijnt Unspoken Tales, de debuut-ep van de Nijmeegse pop-rock band CYNBEL. De eerste drie singles leverden de band een tour op door Nederland met het rondreizende festival Popronde, live-optredens bij 3FM en Radio 1 en bijna 100.000 plays op Spotify voor hun track 'Golden Coast'. CYNBEL bereikte ook de finale van de Roos van Nijmegen in 2016.

Met hun indie-poprock in de lijn van The Killers, U2, The Police en Kings of Leon wist het trio zowel popzalen (onder andere Paradiso, Burgerweeshuis, Patronaat en Doornroosje) als festivalweides (onder andere Altersonic, Bevrijdingsfestival Zutphen, Over De Top Festival en de Vierdaagsefeesten) in beweging te brengen. De afgelopen maanden deed CYNBEL bovendien de aftershows van Kensington in de Ziggo Dome en Stereophonics in een uitverkocht AFAS Live.

Op 7 april brengt de band hun ep Unspoken Tales uit in de Wisseloord Studio’s in Hilversum, waar ze de ep hebben opgenomen. Er rijdt een speciale bus van Aalten naar Hilversum en terug. Hiervoor zijn nog enkele zitplaatsen verkrijgbaar. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.cynbelband.com.

(foto: Jack Parker Media)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland