3voor12 Gelderland

Muzieklabel Neerlands Dope brengt 21 juli compilatiealbum uit

Arnhemse hiphop-groep OOSTCOAST een van de artiesten op de plaat

Het muzieklabel Neerlands Dope brengt 21 juli een compilatiealbum uit waarop verschillende, bij het label getekende, artiesten zullen verschijnen.

Op het compilatiealbum hoor je tracks van artiesten die het aankomende jaar hun eerste grote release bij Neerlands Dope zullen lanceren. Zo hoor je OOSTCOAST, de Arnhemse formatie van superproducer Henning en rapper Dizzow, die eerder al in de finale van De Grote Prijs Van Nederland stond.

Bekir, de jonge talentvolle zanger uit Zeeland die beschikt over een prachtige delicate stem. Brandwerk, de uit Dordrecht afkomstige hiphopformatie die al jaren bezig is met hun meesterwerk Water Voor De Oogst dat dit jaar eindelijk uit zal komen. De laatste artiest op het album is Jitsvinger. De uit Zuid-Afrika afkomstige woordvirtuoos die muziek in het Afrikaans maakt, komt dit najaar naar Nederland voor een theatertour door het hele land.

Het album krijgt de naam ZOMER '17 en zal een eerste deel zijn van een reeks albums waarbij Neerlands Dope een ode brengt aan de seizoenen. 

Op het album staan de volgende tracks:

1. OOSTCOAST - Bonne Chance

2. Bekir - Liefde in Overvloed

3. Brandwerk - What is Good

4. Jitsvinger - Breinsuiker (met Akwasi)

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12