3voor12 Gelderland

Deadline aanmelden Dag van de Achterhoekse Popmuziek 1 oktober

Vierde editie zaterdag 18 november

Zaterdag 18 november is voor de vierde keer de Dag van de Achterhoekse Popmuziek DAP). Muziekliefhebbers kunnen op deze dag kennismaken met nieuwe en bestaande Achterhoekse artiesten. Artiesten krijgen zo de kans om hun zichtbaarheid in de regio te vergroten. Daarnaast wordt de relatie tussen muzikanten en de muziekindustrie verstevigd door er ook actief studio’s, geluidsbedrijven, boekingsbureaus en scholen bij te betrekken.

Deadline 1 oktober
Locaties, maar ook artiesten die nog willen deelnemen aan de DAP, kunnen zich nog tot 1 oktober aanmelden via het formulier op www.behindthecorner.nl/dap17.

Nieuw: De Achterhoekse Muzikantendag (DAM)
In de komende jaren zal voor alle muziekgenre's tijdens de DAP ook De Achterhoekse Muzikantendag (DAM) worden georganiseerd. Van hiphop en dance, tot singer-songwriter en bands. Van ervaren artiest tot jong talent, van masterclasses tot lezing en van video-interviews tot showcase optredens. Het programma van DAM 2017 in de DRU Cultuurfabriek wordt binnenkort bekend gemaakt.

Nieuw: De aftrap op vrijdagavond
Ook nieuw dit jaar is de openingsavond voorafgaand aan de DAP. Dit jaar wordt op vrijdagavond 17 november een groot gezamenlijk feest georganiseerd met een formatie van "88 8erhoekse muzikanten". De Achterhoekse roulatieformatie Hooked zal met een "Best Of" show deze speciale aftrap verzorgen met 10 zangers, 10 zangeressen, 15 drummers, 15 bassisten, 15 gitaristen en diverse toetsenisten, blazers, strijkers en een koor.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12