3voor12 Gelderland

Donnerwetter Day 2018: festival, releaseparty en (vr)eetfestijn

Voorverkoop start donderdag 30 november om 12:00 uur

Het jaarlijkse Arnhemse kunstfestival Donnerwetter Day start de derde editie op 19 mei 2018 extra vroeg met een groot gezamenlijk diner. ‘We vieren hiermee onze nieuwe plaat, de creatieve samenwerkingen in 2018 en de vriendschappen die we door het festival hebben opgebouwd”, aldus frontman Rocco Ostermann.

Kunstenaars, muzikanten en bezoekers proosten en eten samen op zaterdag 19 mei aan lange tafels in de grote zaal van poppodium Luxor Live te Arnhem. Er zijn 100 kaarten voor het startdiner te verkrijgen. Bij deze tickets is de nieuwe ep op 12’’ vinyl en toegang tot het festival inbegrepen.

Donnerwetter startte onlangs met het project Europamine: een muzikale roadtrip door Europa. Het komende jaar werkt de band in verschillende Europese landen aan nieuwe songs en ontmoeten ze muzikanten en producers waarmee ze de Donnerwetter Europamine gaan vormgeven. Het resultaat van deze eerste samenwerking verschijnt op Donnerwetter Day 2018 in de vorm van een 12’’ vinylplaat. Luister de eerste song hier.

Donnerwetter Day is een festival met onder meer bands, dj’s, eten, action painting, theater, spoken word en film dat duurt van 18:00 uur tot 05:00 uur. Het festival wordt georganiseerd door de band Donnerwetter. De voorverkoop voor Donnerwetter Day 2018 start aanstaande donderdag 30 november om 12:00 uur via www.luxorlive.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12