3voor12 Gelderland

Popronde Arnhem vrijdag 27 oktober op 25 locaties met 54 optredens

Grotere focus op diversiteit en nieuwe locaties

Arnhem maakt zich op voor een nieuwe editie van Popronde Arnhem. Vrijdag 27 oktober zijn 25 locaties het toneel van 54 gratis optredens. De acts up variëren van singer-songwriters tot hiphop en van rock tot electronisch.

Vanaf 14:00 uur starten de eerste previews van wat later op de dag in de stad te verwachten is. Het avondprogramma begint om 20:30 uur met onder meer Jagd in Mahler. Deze locatie is tevens het 3voor12 podium, waar ook Lil MG, Dooxs en Batobe optreden. Luxor Live is de locatie waar OOR host met optredens van achtereenvolgens Tom Tukker, Yasmine, The Dawn Brothers, Kauw en Quibus. De laatste twee acts zijn de afterparty van Popronde Arnhem. Het tijdschema is op de website terug te vinden. Muziekblog Never Mind the Hype heeft een route uitgestippeld voor liefhebbers van het hardere genre van alternatieve- en rockmuziek.

Start
Tijdens Popronde Arnhem vinden voor de officiele start van het programma een aantal previews plaats:
Om 14.00u start de eerste preview:
Act: Sured – locatie: Gaudi aan de Rijn

Avondprogramma
Om 20.30u start het programma van Popronde Arnhem
Per kwartier starten er gemiddeld vier nieuwe optredens op de diverse locaties, op deze manier kan het publiek ‘al zappend’ kennis nemen van het programma.

Afterparty
Vanaf 00.00u is Luxor Live de plek waar de afterparty losbarst, met KAUW en Quibus wordt er gedanst tot in de late uurtjes.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12