3voor12 Gelderland

Slag om het Midden-Oosten 2012

Schrijf je nu in voor de Slag!

Bands, singer-songwriters, rappers en andere muzikanten uit de 0341-regio kunnen zich vanaf heden inschrijven voor de muzikantencompetitie “De Slag Om het Midden-Oosten”.

Dit initiatief, opgezet door Stichting Pinel en Briljante Ralf Producties, bestaat uit twee voorrondes in Jongerencentrum Plaza te Ermelo op 27 april en 11 mei en een finale op 8 juni 2012 in Sir Jack, Harderwijk.

Alle jonge muzikanten, behalve laptop-acts en dj’s, uit Harderwijk, Ermelo, Putten en Nunspeet mogen zich inschrijven. Er zijn drie prijzen beschikbaar: de juryprijs van € 500,- cash, de publieksprijs en de prijs voor de beste muzikant, gesponsord door Sir Jack Harderwijk.

Je kunt je aanmelden door een mail te sturen vòòr 30 maart naar deslagomhetmiddenoosten@gmail.com. De organisatie wil graag het volgende ontvangen: namen en leeftijden van de muzikanten, een link naar mp3’s ( zoals Soundcloud, Bandcamp of MySpace), een biografie en eventueel een foto. Iedereen dient tenminste een half uur aan materiaal te kunnen spelen. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12