3voor12 Gelderland

Duivense Smoking Alaska en Haagse Valice treden op met uitwisselingsproject bands 2B@

7 december in Paardcafé in Den Haag, 15 december in Willemeen in Arnhem

De Duivense indierockband Smoking Alaska en de Haagse eclectic indiepopband Valice treden op tijdens een nieuwe editie van het band-uitwisselingsproject 2B@. De optredens vinden plaats 7 december in Paardcafé in Den Haag en 15 december in Willemeen in Arnhem. Entree is op beide data gratis.

Smoking Alaska uit Duiven zet zich op de kaart met dromerige gitaren met soms een lading distortion, een diepe en uitgebreide bas, een strakke drum. En een unieke stem, zeggen ze er zelf met nadruk bij.

Valice uit Den Haag begon als een gelegenheidsproject rondom de singer/songwriters Willeke Brittijn en Tess van Hout. Valice heeft inmiddels verschillende competities gewonnen. De band uit de Randstad en met Achterhoekse roots speelt eclectische indiepop met een frisse vrolijkheid.

Met 2B@, een uitwisselingsproject voor bands uit de regio Arnhem en Den Haag, krijgen bands uit die regio's de kans om de muziekscene verderop te leren kennen en het (landelijk) netwerk te vergroten. Het plan is opgestart in samenwerking met Stichting Jacobiberg in Arnhem, Haags Pop Centrum in Den Haag, Jongerencentrum Willemeen in Arnhem en Paardcafé in Den Haag.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12