3voor12 Gelderland

Eerste editie muzikantenworkshop World Domination in Nijmegen

20 september in Doornroosje: hoe haal je meer uit social media als muzikant?

Productiehuis Oost-Nederland organiseert World Domination, een nieuwe serie ontmoetingen voor muzikanten die serieus aan de slag willen met hun carrière. Na twee edities in Deventer strijkt de reeks op woensdag 20 september voor het eerst neer in Nijmegen, met een avond vol tips en trucs over het slim inzetten van sociale media.  

Te gast zijn Anna Oosterling (Typhoon, Chef'Special), Kelvin Bolink (dj Pyrodox) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed, Donnerwetter, ex-Zwarte Cross). Zij vertellen live tijdens World Domination in het Nijmeegse Doornroosje hoe je als artiest meer haalt uit je sociale media. Online heb je alle mogelijkheden om zelf je buzz te creëren en een fanbase op te bouwen. Maar daar is meer voor nodig dan af en toe een kiekje uit het repetitiehok of de tourbus. Hoe zet je sociale media nu echt slim in als onderdeel van je muzikale werelddominatie?

Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals. Artiesten kunnen daarvoor één track meenemen op cd, usb of op telefoon, op de avond zelf wordt een aantal tracks uitgeloot en live afgespeeld.

De avond begint woensdag 20 september om 19:00 in het café van Doornroosje en entree is gratis. > Facebook-event

World Domination vindt ongeveer om de maand plaats en toegang is altijd gratis. De bijeenkomsten zijn afwisselend in Gelderland en Overijssel, kijk voor meer info op www.oninternet.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland