Muziektheatergroep BOT beklimt vanavond het podium in Luxor Live en wel met een eerste, fonkelnieuw album: PLAAT. Na negen jaar muzikaal experiment werd het hoog tijd een selectie van het almaar uitdijende repertoire van BOT vast te leggen op een debuutalbum. 3voor12 Gelderland is bij de release om een fotoverslag te maken.

Soms gaat een band de uitdaging aan om het poppodium even om te ruilen voor het theater. Nu is het andersom: muziektheatergroep BOT beklimt het poppodium en wel met een eerste, fonkelnieuw album: PLAAT. Na negen jaar muzikaal experiment werd het hoog tijd een selectie van het almaar uitdijende repertoire van BOT vast te leggen op een debuutalbum: PLAAT.

Hiervoor sloot het gezelschap zich samen met producer Matthijs Kieviet (Studio Joneski) drie maanden op in de koepelgevangenis in Arnhem. Zij vormen samen PLAAT: een cd/lp met markante, fijnzinnige liedjes en grofstoffelijke instrumentarium waar BOT inmiddels bekend om is. Poëtische, schurende Nederlandstalige liedjes met een groot hart.  De cd-release van PLAAT vindt deze avond plaats in Luxor Live, waarna een clubtour volgt.

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT

BOT