Schrijvers, fotografen en videografen gezocht!

Nieuwsgierig en gek op muziek?

Redactie 3voor12 Gelderland ,

3voor12 gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. We zijn op zoek naar nieuwe schrijvers, fotografen en videografen uit Gelderland!

3voor12 Gelderland is onderdeel van popportal VPRO’s 3voor12 en wordt gemaakt en gerund door vrijwilligers. Behalve het webmagazine organiseert 3voor12 Gelderland verschillende activiteiten, zoals clubavonden in diverse poppodia. Gelderland is een grote provincie en wordt daarom vanuit drie kernen gecoördineerd: Arnhem, Achterhoek en Nijmegen. Een team van gedreven vrijwilligers laat je via reportages, interviews, recensies en andere muzikale content zien wat er op lokaal muziekgebied gebeurt. Daarnaast organiseren we geregeld eigen evenementen. De focus ligt op lokale artiesten en evenementen. Ben je geïnteresseerd in de Gelderse muziekcultuur en heb je zin om hier met een groep enthousiaste mensen verslag van te doen en evenementen te organiseren? Lees dan verder!

Wat zoeken we?
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar schrijverstalent, fotografen en videografen voor een parttime functie op vrijwillige basis.

Schrijvers
Als schrijver heb je een goed gevoel voor taal, een scherpe pen, ben je niet bang je eigen mening te geven, maar kan je ook goed tegen opbouwende kritiek. We zoeken veelzijdige schrijvers die het leuk vinden om te (leren) nieuwsjagen, te interviewen, concerten en cd's te verslaan en mooie achtergrondartikelen te schrijven. Uiteraard word je overal in begeleid. 

Fotografen
Als fotograaf maak je foto's tijdens concerten en festivals, maar je staat er ook voor open om portretten te maken bij interviews of om opzichzelfstaande fotoseries te maken. Je hebt talent, bent creatief en in het bezit van een (digitale) spiegelreflexcamera.

Videografen
Als videograaf film je tijdens concerten en festivals. Daarvan maak je sfeervolle, sprekende filmpjes voor onze website en voor ons Youtube-kanaal. Je hebt een frisse en creatieve blik, weet dingen beeldend samen te vatten en bent in het bezit van een camera. 

Wat krijg je ervoor terug?
Je doet journalistieke werkervaring op met een jonge internetredactie, bouwt een netwerk op in de (pop)muziek en uiteraard mag je gratis naar de concerten en festivals die je verslaat. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de site.

Interesse?
Voor de vacature geldt: ervaring is een pré maar geen must. We willen ook een leerschool zijn voor beginners. Enthousiasme en passie is een must! Dus heb jij liefde voor (lokale) muziek, een computer, pen en/of camera en een paar uurtjes per week over? Meld je dan snel aan!

Stuur een mailtje met je motivatie naar info3voor12gelderland@gmail.com

Ook met vragen kun je hier terecht.
Niet twijfelen, gewoon doen!