Voorverkoop Mañana Mañana start morgen Voorverkoop Mañana Mañana start morgen

Meest relaxte festival van Nederland krijgt extra festivaldag en nieuw podium!

, Redactie 3voor12 gelderland

Voorverkoop Mañana Mañana start morgen

Meest relaxte festival van Nederland krijgt extra festivaldag en nieuw podium!

Redactie 3voor12 gelderland ,

Ver van de haastige wereld vindt op 29, 30 en 31 augustus de tweede editie van Mañana Mañana plaats. Dit jaar wordt het meest relaxte festival van Nederland uitgebreid met een extra festivaldag en een nieuw podium. Landgoed Enghuizen in Hummelo is opnieuw het sfeervolle decor. De eerste editie was vorig jaar een groot succes en verkocht helemaal uit.

Mañana Mañana 2014
Muziek, theater, relaxen op een picknickkleedje in het gras, barbecueën, genieten van wijn en tapas, vis vangen om ter plekke te laten bereiden, hutten bouwen en schommelen tussen de bomen. Dat is Mañana Mañana in een notendop. Het festival is duurzaam, maar volgens de organisatie "niet op een geitenwollen-sokkenmanier".

Programma en podia
Er zijn zeven podia op Mañana Mañana: vier grotere buitenpodia, een kampvuurpodium, een knusse tipi en in het bos staat een piano waar ook optredens gegeven worden. De volgende artiesten zijn al bevestigd: The Cubical (UK), Raw Flowers, Condor Gruppe (BEL), Cheaters, King Dalton (BEL), Okieson, Sjako!, Clean Pete, Saxotone Groove Mission en Flip en de Noormannen. Zeer binnenkort worden meer binnen- en buitenlandse namen bekend gemaakt.

Voorverkoop start 21 maart
De voorverkoop van Mañana Mañana start vrijdag  21 maart om 11.00 uur via www.mananamanana.eu. Niet geheel toevallig tegelijk met het begin van de lente! De organisatie wil niet meer dan 5.000 bezoekers (dagbezoekers en campingbezoekers gezamenlijk) tegelijk op het festivalterrein. Hiermee blijft de knusse sfeer van vorig jaar behouden. Ook de gratis entree voor kinderen blijft gehandhaafd.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland