Nieuwsflits: finalisten Kaf en Koren 2013 bekend

Rectum Raiders, Wolves Dressed In Sheep, Sane en Juicy Flavour naar finale

De finalisten van de Nijmeegse studentenbandwedstrijd Kaf en Koren 2013 zijn bekend! Na drie spannende voorrondes in het CultuurCafé kwamen Rectum Raiders, Wolves Dressed In Sheep, Sane en Juicy Flavour als winnaars uit de bus.

Tijdens de finale van Kaf en Koren worden de bands door een deskundige jury beoordeeld. De jury van dit jaar bestaat uit Mischa van den Ouweland (coördinator Popronde bij Popwaarts), Kees Lewiszong (gitarist Navarone) en Frank Antonie van Alphen (onder andere schrijver en voormalig journalist bij de Gelderlander en Fret Magazine).

De prijzen voor de winnende band zijn niet mis: een optreden tijdens Club 3voor12 gelderland in Merleyn (augustus), bandcoaching door Martijn Crama (onder andere docent muziekmanagement aan de Popacademie in Enschede), een fotoshoot door de professionele fotograaf Willie Kerkhof (Siimple Photography) en een shure SM58 zangmicrofoon van Stockenhof Muziek!

Ook is er een publieksprijs te winnen: de winnaar van deze prijs mag vijftig euro besteden bij Stockenhof Muziek. Het aanwezige publiek kan door middel van stemformulieren op zijn of haar favoriete band stemmen.