3voor12 gelderland tips van de week

redactie ,

Aan optredens is geen gebrek in Gelderland. Soms zie je letterlijk door de bomen het bos niet meer. 3voor12 gelderland helpt je graag op weg voor de komende week. Hieronder onze tips!

Woensdag 13 februari | Doornroosje | Goose

Goose heeft hun derde album Control Control Control uit. De productie was in handen van Paul Stacey die we kennen van o.a. Oasis, Noel Gallagher en The Black Crowes. Goose is terug en explosiever dan ooit. Ze staan bekend om explosieve liveoptredens en met hun aanstekelijke electro-rock zijn ze thuis in België ongekend populair: uitverkochte clubs en prominente plekken op de grootste festivals (Rock Werchter, Pukkelpop en I Love Techno).

Maar: eerst nog in Nijmegen met het voorprogramma door Go Chic.

Donderdag 14 februari | Doornroosje | finale Gesel van Gelderland

Donderdag 14 februari spelen Ashes Of Many, The Hubschrauber, The Liquid Machine en Why We Fight in Doornroosje om de popprijs der Gelderse popprijzen: de Gesel van Gelderland.

Wie wordt de opvolger van Kayser Karel?

Donderdag 14 februari | Merleyn | "Chocolade" met Rather Real en Charmante Kloodzakken

Gelijk met de finale van de Gesel van Gelderland houdt Chocolade het intiem door op deze avond trouw binnen haar eigen crew te blijven. Chocolade's very own Rather Real gaat met de nodige warme klanken de sfeer neerzetten die vervolgens wordt overgenomen door MELK-residents de Charmante Kloodzakken. Onder leiding van Lood de Kloodt laten Be Charmed en Odin met een 'featuring' van Eve Brown hun Charmantste kant zien door een fijne selectie aan lovesongs. Deze keer zit onze MELK Chocolade in een rode hartvormige Valentijns-verpakking met een lintje erom!

Zaterdag 16 februari | café Het Witte Paard, Zieuwent | Slag om Paaspop

Vandaag strijden Band Fortress, Thirsteth Crew, Landing thé Apollo, Vissers En Jansen en D-Ages voor een felbegeerde plek op Paaspop Zieuwent. Wie wordt de opvolger van El Jando en staat met Pasen in een volle festivaltent te spelen? Zaterdag wordt die strijd gestreden. De publiekswinnaar en de keuze van de jury krijgen een mooie plek op het festival.