Zamora 25 januari 2014 op Club 3voor12 gelderland in Nijmegen

Nieuwe band met leden Celestial Season en Suimasen

Redactie 3voor12 gelderland ,

Het duurt nog even, maar vanaf begin 2014 kun je weer regelmatig genieten van Club 3voor12 gelderland. De eerste clubavond wordt meteen een heel mooie. Op 25 januari zal Zamora in Merleyn Nijmegen aantreden. Een nieuwe band, maar wel een met een aantal doorgewinterde muzikanten.

Songrwiter Cyril Crutz werd bekend als zanger van het legendarische Celestial Season. In 2013 formeert hij Zamora om zijn autobiografische songs te kunnen vertolken. Met bassist Nick Sanders, drumster Isabel Poyck en gitarist Pim van Zanen creëert Zamora een dynamische sound. Pakkende songs die drijven op melodie en meerstemmige zang. Soms met veel noise, dan weer klein en low-fi. De grotendeels Nijmeegse band laat invloeden horen van onder andere Smashing Pumpkins, Band of Horses, Dinosaur Jr. en Sparklehorse.

In aanloop naar het debuutalbum dat in 2014 verschijnt, doet de band enkele Nederlandse podia aan. Het 'eigen' Nijmegen mag daarbij natuurlijk niet worden overgeslagen. In het voorprogramma staat Zebra Zulu!

Datum: zaterdag 25 januari 2014
Locatie: Merleyn, Nijmegen
Zaal open: 21:00 uur
Tickets: 6 euro