Rockin’ Park: twee kaarten voor de prijs van een Rockin’ Park: twee kaarten voor de prijs van een

Kaartverkoop blijft achter bij verwachting

, Redactie 3voor12 gelderland

Rockin’ Park: twee kaarten voor de prijs van een

Kaartverkoop blijft achter bij verwachting

Redactie 3voor12 gelderland ,

Op 30 juni spelen onder andere Elbow, Snow Patrol en de Staat op festival Rockin’ Park in het Goffertpark in Nijmegen. Vandaag meldde dagblad de Gelderlander dat de kaartverkoop ver achter loopt bij de verwachtingen. Mojo Concerts doet de kaarten daarom in de aanbieding: twee voor de prijs van een.

Het festival is verre van uitverkocht meldt de Gelderlander. De doelstelling van Mojo was 35.000 tickets terwijl er nu slechts 15.000 zijn verkocht. Naar de oorzaak wordt door Angelique Kramer gegist: ”Misschien komt het door het slechte weer van nu dat mensen minder snel geneigd zijn om het park in te gaan voor een festival.”

De prognose is inmiddels bijgesteld naar 25.000 bezoekers maar ook daar heeft de organisatie nog niet het volste vertrouwen in. Kramer: "Het festival is al eind deze maand en dát aantal gaan we dus waarschijnlijk ook niet halen." De prijs ligt volgens Kramer niet te hoog, maar toch is er besloten een kaartenactie te starten: twee voor de prijs van een, en die kun je hier vinden.

Line-up: Snow Patrol, Elbow, Selah Sue, Floggin Molly, dEUS, The Temper Trap, Fink, De Staat, M.Ward, Here We Go Magic en RAMS’ Pocket Radio.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland