Flow & Co winnaar Grote Prijs van Nederland

Discipline & Rather Real winnen publieksprijs

Vanmiddag liepen Rogier Pelgrim en Lieve Bertha met alle prijzen naar buiten in de categorie singer-songwriter. Lieve Bertha met de publieksprijs en Rogier Pelgrim met die van beste muzikant en de belangrijkste, de juryprijs. Vanavond kwam daar Flow & Co uit Zutphen bij als winnaar van zowel muzikanten- als juryprijs in de categorie hiphop. Het Nijmeegse hiphopduo Discipline & Rather Real is winnaar van de publieksprijs in deze categorie.

Vandaag vindt de finale van de Grote Prijs van Nederland plaats in het Amsterdamse Paradiso. Nadat in de finale van de categorie singer-songwriter acts uit de provincie Gelderland er met alle prijzen vandoor gingen, blijkt dat nu ook het geval in de categorie hiphop.

Flow & Co, afkomstig uit Zutphen, is de grote winnaar van de Grote Prijs van Nederland 2012! De jury was unaniem in haar oordeel om ze tot opvolgers van Zanillya te kronen. Zowel de muzikanten- als de juryprijs gaat mee naar Zutphen.

Tijdens de voorronde zag de jury het nog niet helemaal in Discipline & Rather Real, maar door hun trouwe fanbase bereikten ze met publieksstemmen de finale in het Amsterdamse Paradiso.

Dit kunstje flikken ze nu nog een keer door zowel online als uit het aanwezige publiek voldoende stemmen voor zich te winnen. De LiveXS Publieksprijs ter waarde van duizend euro gaat hierdoor meer dan terecht naar het Nijmeegse duo Discipline & Rather Real!