3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bij 24 uur Geschiedenis @ Nijmegen 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bij 24 uur Geschiedenis @ Nijmegen


Verhalen en muziek in de bibliotheek

, Tekst: Edwin Niemantsverdriet

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bij 24 uur Geschiedenis @ Nijmegen


Verhalen en muziek in de bibliotheek

Tekst: Edwin Niemantsverdriet ,

Van vrijdagavond 14 tot en met zaterdagavond 15 oktober is er in de Nijmeegse binnenstad geen ontkomen aan de verhalen uit het rijke verleden van de stad. Vierentwintig uur lang organiseren tal van organisaties, instellingen, verenigingen en individuen spannende historische activiteiten. Ook 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen doet mee met verhalen en muziek in de bibliotheek!


Verhalen en muziek in de bibliotheek

Van vrijdagavond 14 tot en met zaterdagavond 15 oktober is er in de Nijmeegse binnenstad geen ontkomen aan de verhalen uit het rijke verleden van de stad. Vierentwintig uur lang organiseren tal van organisaties, instellingen, verenigingen en individuen spannende historische activiteiten.Ook 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen doet mee en brengt op vrijdagavond in samenwerking met Centrale bibliotheek De Mariënburg Verhalen in muziek in de hal van de bibliotheek. In 2012 brengt Frank Antonie van Alphen zijn langverwachte boek 50 jaar popmuziek in Nijmegen uit en tussen 21:00 en 0:00 uur licht hij hierover al een flinke tip van de sluier op. Frank Antonie zal een drietal verhalen vertellen over het roemruchte popverleden van Nijmegen, naast de voordrachten is er uiteraard ook muziek. Aafke Romeijn, Fruit Of The Original Sin en Mummy’s A Tree spelen akoestische sets en laten horen dat er een mooi verleden is, maar dat er ook een hele mooie muzikale toekomst in het verschiet ligt voor Nijmegen.

Na de optredens wordt de documentaire Doornroosje 40 jaar: Roosje leeft! vertoond in de bibliotheek. Uiteraard is de toegang volledig gratis!

Kijk voor meer informatie op de website van de Maand van de Geschiedenis

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland