Yesterday's Men en Plastic Evolution op Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen Yesterday's Men en Plastic Evolution op Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Presentatie debuutalbum Yesterday's Men met geanimeerde videoclip

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Yesterday's Men en Plastic Evolution op Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Presentatie debuutalbum Yesterday's Men met geanimeerde videoclip

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Op 5 november zal er een speciale Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen plaats vinden. Yesterday's Men presenteren dan hun debuutalbum The Awesome Grandeur of the Cosmic Cycle. De mannen van gisteren worden bijgestaan door Plastic Evolution.

Presentatie debuutalbum Yesterday's Men met geanimeerde videoclip

Op 5 november zal er een speciale Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen plaats vinden. Yesterday's Men presenteren dan hun debuutalbum The Awesome Grandeur of the Cosmic Cycle. De theatrale, klassiek geïnspireerde pop van Yesterday's Men bracht hen in 2010 al tot de finale van de Grote Prijs van Nederland. Met hun debuutalbum schopte de band het ook al tot Hollandse Nieuwe en de 3VOOR12 Luisterpaal.

De band laat zich inspireren door de literatuur en schilderkunst uit de Romantiek, een tijdperk van passie en bevlogenheid waarin gevoelens de rede verdrongen. Hun optredens zijn een expressief emotioneel bombardement. De eerste single wordt op 5 november gepresenteerd met een  handgetekende en geanimeerde videoclip.

De mannen van gisteren worden bijgestaan door Plastic Evolution. Dit eenmansproject mag zich de Nijmeegse Spinvis roemen. De muziek wordt vooral thuis opgenomen en kan omschreven worden als filmisch, melancholisch, akoetisch met een elektronisch randje en meer van zulk abstracte termen.

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen: 5 november om 22:00 uur in  Merleyn (Nijmegen), entree € 5,-

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland