Finalisten Roos van Nijmegen 2011 bekend! Finalisten Roos van Nijmegen 2011 bekend!

ASH ONE, Kayser Karel, Skandaal en At Zero naar de finale

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Finalisten Roos van Nijmegen 2011 bekend!

ASH ONE, Kayser Karel, Skandaal en At Zero naar de finale

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Na drie voorrondes zijn de finalisten voor de Roos van Nijmegen 2011 bekend. Uit acht bands heeft de jury ASH ONE, Kayser Karel en Skandaal gekozen. At Zero kreeg de meeste stemmen van het publiek en verovert hiermee ook een plek in de finale. Deze vindt plaats op 2 juni in Doornroosje.

ASH ONE, Kayser Karel, Skandaal en At Zero naar de finale

Na drie voorrondes op 14, 21 en 28 april heeft de jury de drie finalisten voor de Roos van Nijmegen 2011 gekozen: powerrockband ASH ONE, rockband Kayser Karel en skaband Skandaal! At Zero kreeg met zijn mix van rock, klassiek en pop de meeste stemmen van het publiek en is hiermee de vierde finalist. De finale vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag in Doornroosje, dit jaar op 2 juni.
 
Winnaar van de Roos van Nijmegen wint drie dagen studiotijd bij Bigmouth Music, mastering van opnamen bij Goldsoundz Mastering en een professionele videoclip geschoten door Younique Film. Ook is de winnaar verzekerd van een plek in de finale van de Gesel van Gelderland.
 
Lees binnenkort meer bij ons over de finalisten van de Roos van Nijmegen en uiteraard doet 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ook weer verslag van de finale in Doornroosje op 2 juni!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland