Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen #19: The Tunes en Roel Smeets Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen #19: The Tunes en Roel Smeets

Win kaarten voor dit mooie feest in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen #19: The Tunes en Roel Smeets

Win kaarten voor dit mooie feest in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

De negentiende editie van Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen belooft wederom een mooie avond te worden. In Merleyn kom je zaterdag 26 februari Roel Smeets en The Tunes tegen op het podium. Wil je hier gratis bij zijn? Lees dan snel verder!

Win kaarten voor dit mooie feest in Merleyn

De negentiende editie van Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen belooft wederom een mooie avond te worden. Vanavond hebben we Roel Smeets en The Tunes weten te strikken om voor ons te komen optreden.

Roel Smeets is geen onbekende in Nijmegen. Tot begin 2010 was hij een van de frontleden van The Vlegels. Na het uiteenvallen van deze Nijmeegse band, is hij alleen verder gegaan als singer-songwriter. In 2011 zal hij weer met band op gaan treden. Tijdens Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zal Roel hier alvast een voorproefje van geven.

In de zomer van 2008 kochten The Tunes een bus. Diezelfde nacht vertrokken ze voor een maand naar Frankrijk. In de bandbus leerden The Tunes elkaar kennen. Op de straten leerde het vijftal spelen zoals geen andere band dat doet. Een contrabas en trekharmonica zie je niet vaak. Ook een drummer die potten, pannen en kippengeluiden gebruikt kom je niet vaak tegen. Toch is de muziek allesbehalve ouderwets. De nummers van The Tunes zijn namelijk stuk voor stuk enerverende en toegankelijke popnummers. Songs waarin rock, funk, folk en rock-'n-roll worden gemixt tot dat wat The Tunes een eigen naam hebben gegeven. Ze bedachten daarvoor een gloednieuw genre: folk-'n-roll. Een aanstekelijke combinatie waarbij stilstaan onmogelijk is.

Wil je gratis aanwezig zijn? Mail dan je antwoord op de volgende vraag naar 3voor12nijmegen@gmail.com

Hoe heet het album van The Tunes?
a Pomdipom!
b Pududu!
c Tadada!

za 26 feb | Open: 21:00 | Start: 22:30

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland