Kristal kijken met Erik Ramaker van DRU Cultuurfabriek

“Een dieptepunt is de verhoging van de BTW op concertkaarten, een hopeloos besluit.”

Tekst: redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kijkt terug op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogte- en dieptepunten, en hoe gaat 2011 de boeken in? Ook werpen we alvast een blik in de toekomst, what’s hot in 2012 en what’s not? Vandaag gaan we kristal kijken met Erik Ramaker, programmeur van de DRU Cultuurfabriekin Ulft.

“Een dieptepunt is de verhoging van de BTW op concertkaarten, een hopeloos besluit.”

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen kijkt terug op het afgelopen jaar. Wat waren de hoogte- en dieptepunten, en hoe gaat 2011 de boeken in? Ook werpen we alvast een blik in de toekomst, what’s hot in 2012 en what’s not? Vandaag gaan we kristal kijken met Erik Ramaker, programmeur van de DRU Cultuurfabriek in Ulft.

Hoe zul je je 2011 herinneren?

“Als het jaar van mijn aanstelling als programmeur bij de DRU Cultuurfabriek natuurlijk! Qua optreden dat van DeWolff afgelopen november, het dak ging eraf. Een dieptepunt is toch wel de verhoging van de BTW op concertkaarten, een hopeloos besluit.”
 
Wat verwacht je van 2012?

“Poppodium DRU Cultuurfabriek gaat een vlucht maken, nog meer bekend worden binnen en buiten de regio, meer shows en meer bezoekers.”
 
Welke act uit Gelderland gaat het maken in 2012?

“Ik zet mijn geld op Automatic Sam, Villa Zeno en Shaking Godspeed.”

What's hot in 2012?
“Social media blijft hot, zeker als het gaat om een goede promotie van je poppodium.”
 
What's not in 2012?

“Laten we hopen dat het gedaan is met ‘So you think’,  ‘Op zoek naar’, ‘De nieuwe’ en al dat soort programma’s. Ieder zijn ding natuurlijk, maar ik heb er nooit iets mee gehad en dat wordt alleen maar erger.”