Finalisten Gesel van Gelderland bekend Finalisten Gesel van Gelderland bekend

Waste, Orange Maplewood en Despicable Heroes naar Willemeen op 5 november

, Tekst: Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen / Foto's: Paul Thijssen

Finalisten Gesel van Gelderland bekend

Waste, Orange Maplewood en Despicable Heroes naar Willemeen op 5 november

Tekst: Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen / Foto's: Paul Thijssen ,

D’n Dulper in Boven-Leeuwen was afgelopen zondagmiddag de niet-alledaagse locatie voor de halve finale van de Gesel van Gelderland. De zeven winnaars van lokale popwedstrijden probeerden zich in het Kulturhus te verzekeren van een van de plaatsen in de finale tijdens het Gelders Popweekend Gesel XL. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen stelde de TomTom in en nam een kijkje.

Waste, Orange Maplewood en Despicable Heroes naar Willemeen op 5 november

Stichting Polderkolder, het kloppend hart van de popscene in de gemeente West-Maas en Waal, heeft de zaakjes deze zondagmiddag goed voor elkaar. Veel vrijwilligers in zwarte shirts die de zaken laten lopen zoals ze moeten in het prachtig gerenoveerde Kulturhus D’n Dulper, dat niet alleen culturele activiteiten herbergt maar ook als gymnastiekzaal kan dienen. Vandaag dus zeven jonge bands die hun dreunende klanken bijkans de weilanden richting Druten overstuurt.

Na een vol halfuur koortsachtig juryberaad komt het hoge woord eruit: we gaan WASTE uit Duiven, Orange Maplewood uit Lochem en Despicable Heroes uit Barneveld terugzien op vrijdag, 5 november in Arnhem tijdens het Gelders Popweekend GESEL XL.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland