3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Arnhem 3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Arnhem

Vrijdag 15 oktober in Café The Stage

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

3VOOR12's Hollandse Nieuwe podium Popronde Arnhem

Vrijdag 15 oktober in Café The Stage

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Dat de Popronde een graag geziene gast is in Gelderland moge nu duidelijk zijn. Na Nijmegen en Wageningen is 15 oktober Arnhem gastheer van dit rondreizend bandjesfestijn. Vanaf 20:30 uur kun je in de binnenstad genieten van 25 bands op 15 podia. En ook in Arnhem is er dit jaar een speciaal 3VOOR12 Hollandse Nieuwe podium!

Vrijdag 15 oktober in Café The Stage

Na Nijmegen en Wageningen is 15 oktober Arnhem gastheer van rondreizend bandjesfestijn Popronde. Vanaf 20:00 uur kun je in de binnenstad genieten van 25 bands op 15 podia.

Ook in Arnhem is er dit jaar een speciaal 3VOOR12 Hollandse Nieuwe podium. En wel in Café The Stage met optredens van The Fudge, Automatic Sam en New YX. Vanaf 21:00 uur kun je hier ook een gratis Hollandse Nieuwe sampler ophalen, mét link naar nog een gratis cd!

The Fudge
Lovende recensies voor deze deels uit Den Haag afkomstige rockband. 3VOOR12: "The Fudge zorgt voor een bonk energie op het podium met een knallend slot" en Algemeen Dagblad: “The Fudge heet de band die de aankomende maanden de Nederlandse podia lijkt te gaan veroveren." Live een geweldige ervaring, door een combinatie van gitaren en elektronica. Niet te missen dus!

Automatic Sam
Bluesy riffs, old school hiphopbeats, jams, fuzz, psychedelica en dit alles gespeeld met punkrock energie! Brant Bjork op speed? MC5 als funkband? Hendrix speelt garagerock? Mudhoney uit New Orleans? Led Zeppelin zonder bullshit over hobbits? Komt dat zien, Pet Shop Boys-haters!

New YX
Geïnspireerd door wilde dieren, lange nachten, vroege ochtenden, psychedelische tripjes naar Berlijn en Lady Gaga maakt New YX krachtige rauwe muziek met liters energie. Denk aan een vuige sound, maar kraakheldere melodieën, denk aan sferisch, maar minimalistisch.

Maandelijks staat er op de 3VOOR12 Luisterpaal een album met een twintigtal nationale artiesten die zijn uitgekozen tot de Hollandse Nieuwe van de maand. Aanstormend talent krijgt vanaf nu iedere maand de kans om op deze verzamelaar terecht te komen en zich aan het grote publiek te tonen. Luister je alvast in met alle Hollandse Nieuw compilaties van 2010 op een rij.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland