Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Annasaid en The Jacobites Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Annasaid en The Jacobites

EP presentatie van Hollandse Nieuwe The Jacobites in Merleyn

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club3VOOR12/Arnhem-Nijmegen met Annasaid en The Jacobites

EP presentatie van Hollandse Nieuwe The Jacobites in Merleyn

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 27 november vindt alweer de zestiende editie van Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen plaats in Merleyn met opnieuw een prachtige line up. Het Deense Annasaid zal haar dansbare indierock laten klinken en het Nijmeegse The Jacobites presenteert haar eerste ep 'So Long'.

EP presentatie van Hollandse Nieuwe The Jacobites in Merleyn

Zaterdag 27 november vindt alweer de zestiende editie van Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen plaats in Merleyn met opnieuw een prachtige line up. Het Deense Annasaid zal haar dansbare indierock laten klinken en het Nijmeegse The Jacobites presenteert haar eerste ep So Long.

Allereerst zal Annasaid aantreden voor een mooi optreden. Liefhebbers van Foals, Bloc Party en Post War Years hebben iets om naar uit te kijken. Al eerder tourde Annasaid door Europa met bands als Glasvegas, Florence + The Machine en The Temper Trap. Ze maakten toen de nodige indruk met hun eigentijdse, lichtvoetig dansbare indierock. In Denemarken hebben ze ondertussen al behoorlijk voet aan de grond gekregen. Catchy pareltjes als 'Jua' en 'Dogfight' maakten daar al overuren op de radio. Onlangs tekende Annasaid een distributiecontract met Suburban Records, dat op 24 september hun album 'Jua' uitbracht in de Benelux. Kakelvers en catchy, dromerig en dansbaar; dit gaat een fraai avondje worden!

The Jacobites waren één van de revelaties van het lokale voorjaar en wisten toen al een hoop vrienden te maken met hun frisse kijk op een wat vergeten tak van de Britse indierock uit de jaren '90 (The Charlatans, The Wedding Present, Kula Shaker). Dit heeft ze onder andere al mooie optredens opgeleverd op de-Affaire en de GESEL XL. Deze week zijn ze ook nog uitgeroepen tot 3VOOR12’s Hollandse Nieuwe, waardoor ze een maand lang te horen zullen zijn op de luisterpaal van 3VOOR12. Aanstaande zaterdag gaan The Jacobites hun splinternieuwe ep So Long presenteren aan het Nijmeegse publiek, wat deze avond nog net wat specialer maakt. Verwacht vooral veel mooie, zomerse luisterliedjes met af en toe een scherpe rand.

Zaal open: 21.00 uur
start: 22.00 uur
entree: € 6,=

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen wordt mede mogelijk gemaakt door KCG, PAN, Doornroosje en 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen.

Filmpje Jacobites:


Filmpje Annasaid:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland