Film It Yourself: Bettie Serveert in Luxor Live Film It Yourself: Bettie Serveert in Luxor Live

Eerste door 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY crew gefilmd concert online!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Film It Yourself: Bettie Serveert in Luxor Live

Eerste door 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY crew gefilmd concert online!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Film It Yourself is een initiatief van VPRO’s 3VOOR12 om bezoekers de kans te geven hun eigen digitaleconcertregistratie te maken. Met de nieuwste flipcams ging een aantal enthousiaste vrijwilligers aan de slag om verslag te doen van de show die Bettie Serveert onlangs gaf in Luxor Live. Bekijk snel het resultaat!

Eerste door 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen FIY crew gefilmd concert online!

Film It Yourself is een initiatief van VPRO’s 3VOOR12 om bezoekers de kans te geven hun eigen digitale concertregistratie te maken. Met de nieuwste flipcams ging een aantal enthousiaste vrijwilligers aan de slag om verslag te doen van de show die Bettie Serveert onlangs gaf in Luxor Live. 

Eind mei keerde Bettie Serveert terug naar de stad waar het allemaal voor ze begon, Arnhem. 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen was niet alleen aanwezig om het concert te verslaan in tekst en fotobeeld, er was een heuse Film It Yourself crew aanwezig om Bettie Serveert te vangen met hun flipcams. Bezoekers konden hun eigen registratie van de show van hun helden maken en deze beelden online plaatsen.

En waar kun je beter een Film It Yourself opname doen dan in een tot poppodium omgebouwd filmtheater? In 1915 werd Luxor gebouwd om dienst te doen als bioscoop, inmiddels zijn we 95 jaar verder . In plaats van klassiek celluloid kunnen we tegenwoordig  gebruik maken van luxe digitale flipcams en met die cams heeft de FIY crew van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen Bettie Serveert opgenomen.

Zie hier het resultaat!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland