Bates Motel verrast met uitstekende Misfits covers Bates Motel verrast met uitstekende Misfits covers

Niels’ birthday party is de perfecte afsluiter van het jaar

, Tekst: Bernard Bodt / Foto's: Alexander Dijk

Bates Motel verrast met uitstekende Misfits covers

Niels’ birthday party is de perfecte afsluiter van het jaar

Tekst: Bernard Bodt / Foto's: Alexander Dijk ,

Niels, de eigenaar van The Stage, is tussen kerst en nieuwjaar jarig en vierde dat zoals ieder jaar met al zijn vrienden op een bijzondere wijze. Op het programma stonden Bates Motel met hun uitstekende Misfits covers en Suicidal Failure, dat de nummers van Suicidal Tendencies coverde. Bekijk hier de beelden!

Niels’ birthday party is de perfecte afsluiter van het jaar

Gelukkig is Niels, de eigenaar van The Stage, tussen kerst en nieuwjaar jarig en wordt dat ieder jaar door hem met al zijn vrienden op bijzondere wijze gevierd. Want verder was er maar bar weinig te beleven in rockminded Arnhem rondom de afgelopen jaarwisseling.

Of het aan het goedkope bier lag, of aan de programmering, maar The Stage barste bijna uit zijn voegen. Op het verjaarsdagmenu stonden twee zeer aantrekkelijke bands: Bates Motel met hun Misfits covers en Suicidal Failure dat de nummers van Suicidal Tendencies coverde. Als je af en toe even je ogen sloot, kon je voor een seconde het gevoel hebben dat je naar de originele bands stond te luisteren. Het was in ieder geval een bijzonder vermakelijke avond.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland