Wat vind jij van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen? Wat vind jij van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen?

Zijn we op de goede weg?

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Wat vind jij van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen?

Zijn we op de goede weg?

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bestaat inmiddels zes jaar en uit de bezoekerscijfers blijkt dat onze site een van de best gelezen sites van 3VOOR12 is. Daar zijn we uiteraard heel blij mee, maar het kan altijd beter! En daar hebben we jullie hulp voor nodig. Laat weten wat je van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vindt door het invullen van de vragenlijst en maak kans op mooie goodies!

Zijn we op de goede weg?

3VOOR12/Arnhem-Nijmegen bestaat inmiddels zes jaar. De afgelopen zes jaar hebben we verslag gelegd van diverse concerten en festivals, regionale bands aan een groter publiek voorgesteld en jullie op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen rond Arnhem en Nijmegen. Onze welwillende inzet wordt dan ook door jullie beloond. Dankzij jullie is 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen een van de best gelezen regionale sites van 3VOOR12.

Daar zijn wij uiteraard heel blij mee. Echter, dat betekent niet dat alles wat wij doen ook goed is. Sterker nog: wij willen beter worden. Zijn we daarvoor op de goede weg? Laat ons weten wat jij van 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen vindt door het invullen van de vragenlijst! Je medewerking wordt beloond, want je maakt kans op een van de vele goodies als cd's of kaartjes voor onze clubavond. Vul dan aan het eind van de vragenlijst je e-mailadres in.

Klik op de onderstaande link om naar de vragenlijst te gaan:

Naar de vragenlijst


Alvast bedankt!

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland