Finalisten Roos van Nijmegen bekend Finalisten Roos van Nijmegen bekend

Donderdag 13 mei in Doornroosje

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Finalisten Roos van Nijmegen bekend

Donderdag 13 mei in Doornroosje

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Na drie voorrondes zijn de vier finalisten van de Roos van Nijmegen 2010 bekend: Divided By Hearts, Easy Trigger, Liquid Snow en Duke Jonn. De finale vindt traditiegetrouw plaats op Hemelvaartsdag in Doornroosje, dit jaar op 13 mei!

Donderdag 13 mei in Doornroosje

Na drie voorrondes zijn de vier finalisten van de Roos van Nijmegen 2010 bekend. Divided By Hearts, Easy Trigger en Liquid Snow zijn gekozen door een professionele jury. Duke Jonn kreeg de meeste stemmen van het publiek en is daarmee de vierde band die in de finale staat.

De vierkoppige band Divided By Hearts kennen we uit de eerste voorronde en combineert frisse powerpop met emorock. Easy Trigger speelde in de derde voorronde en hun muziek laat zich het best omschrijven als bluesy indierock met stonerinvloeden. Winnaar van Pocketpop 2009 Liquid Snow laat zich met zijn indiepop inspireren door bands als Sonic Youth en Arctic Monkeys. Rockband Duke Jonn kreeg de meeste stemmen van het publiek met hun experimentele mix van rock, reggae, funk en hiphop.

De finale van de Roos van Nijmegen vindt plaats op donderdag 13 mei in Doornroosje. Kaartjes zijn te koop via de website van Doornroosje en kosten € 7,50.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland